Eteriniai aliejai nuo knarkimo

Eteriniai aliejai į pagalbą žmonai nuo vyro knarkimo

Ar neišsimiegate dėl brangiausiojo knarkimo? Išmėginkite terapinius eterinius aliejus!

Gimus sūneliui mes lovoje miegame tryse ir mažasis užima visą ar net daugiau nei jam priklausantis trečdalis erdvės. Anksčiau vyras tik kartais paknarkdavo, bet gimus vaikui aš miegu dar jautriau nei anksčiau, o jis skundžiasi jog dažnai guli nepatogiai ar ilgai vienodai nes trūksta vietos ar baiminasi pažadinti sūnelį. Mažasis greitu laiku į atskirą lovytę keltis dar nežada ir jau moką efektingai pamėgdžioti kaip tėtis knarkia.

Kadangi neišmiegojusi aš tampu… na ne tokie miela ir kantri, kokia norėčiau būti, sužinojusi jog problemą galima spręsti eteriniais aliejais ėmiausi eksperimento. Receptas, kur radau yra toks:

  1. Pagarinti difuzoriuje Peace and Calming aliejų mišinį miegamajame prieš einant miegoti
  2. Patepti Valor aliejų mišinį jam ant didžiųjų kojų pirštų, riešų ir ties gerklę tik iš nugaros pusės
  3. Pasitepti Levandų aliejumi sau už ausų ir patrynus lašelį levandų aliejaus tarp delnų švelniai perbraukti per pagalvę

Tuo metu Valor laikinai nebuvo prekyboje, tad teko pakeisti jį R.C. kuris kai kurių nuo vyrų knarkimo nemiegančių žmonų teigimu irgi padeda. Sau labai pamėgau nakčiai naudoti levandą. Peace and Calming, kurio dar neturėjau pakeitė taip pat levanda arba StressAway.


Rezultatai po savaitę trukusio eksperimento – atrodo jog aš miegu truputį giliau, o vyras atvirkščiai ir pradėjęs knarkti pats pajunta ir apsiverčia kol dar neužknarkė labai garsiai, mano vertinimu knarkimas nors neišnyko visiškai, tačiau sumažėjo. Taigi rezultatai skatina tęsti bandymą. Netrukus turi atkeliauti Valor ir Peace and Calming aliejai ir toliau žiūrėsiu kaip veikia originalusis receptas bei straipsnį papildysiu.

1 INFORMACIJOS PAPILDYMAS

Valor aliejumi vyras prieš miegą tepasi jau 3 naktis, miegame tikrai ramiau. Prie eksperimento prisidėjo vyro sesuo, kurios draugas taip pat smarkiai knarkia. Įspūdžiai po pirmos nakties – išmiegojo ramiai ir negirdėjo, kad knarktų. Tęsiame toliau, yra dar pora knarkiančių žmonių ant kurių planuoju išmėginti šį aliejų.

Jei kas nors norėsite prisidėti prie eksperimento ir pasilepinti nuostabiai kvepiančiais aliejais, sudedu nuorodas į visus paminėtus aliejus, kad galėtumėte įsigyti. Jei kyla kokių sunkumų, galite susisiekti su manimi ir padėsiu užsisakyti.

Pirmieji gaukite visas naujienas

Išskirtiniai pasiūlymai ir nuolaidos, nauji straipsniai, webinarai ir renginiai visoje Lietuvoje. Registruodamiesi sutinkate gauti Linos Balsės naujienlaiškį.

Pasidalinti mintimis

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.