Aromaterapija - meditacija su eteriniais aliejais

Meditacija su eteriniais aliejais

Kiek neįprasta meditacijos technika, leisianti aiškiai pajusti kaip jus veikia vienas ar kitas aliejus. Pasidomėję aliejų savybėmis galite pasirinkti tokį, kurio poveikis fiziniam kūnui, emocijoms ar net dvasinis poveikis geriausiai atitiks jūsų dabartinius poreikius.

Galite naudoti aromatinę lempą, puodelį su karštu vandeniu ar užlašinti kelis lašus aliejaus ant servetėlės. Prieš meditaciją išsipūskite ir išsiplaukite vandeniu nosį, kad būtų švari ir laisvai kvėpuotumėte per abi šnerves.

Mano asmeninis pastebėjimas ir rekomendacija – jei įmanoma įsigykite kokybišką, natūralių medžiagų žvakutę aromatinei lempai. Nes parafino garai yra labai nesveiki ir kvėpuojant eteriniu aliejumi greta uostyti parafiną nei šis nei tas. Yra pirkti arbatinių žvakučių iš palmių ar sojų vaško.

  1. Patogiai įsitaisykite priešais save pasidėję aromatinę lempą, puodelį su karštu vandeniu ar servetėlę. Įlašinkite kelis lašelius pasirinkto aliejaus. Jei jo kvapas aitresnis geriau naudoti mažiau, nes iš arti uostysite.
  2. Įkvėpkite eterinio aliejaus aromato, įsitikinkite jog jo prisipildo abi šnervės. Įsivaizduokite, jauskite, matykite kaip aromatas, augalo siela pripildo jūsų kvėpavimo takus, kraują, vidaus organus, raumenis, kaulus, kaip išmauto jūsų odą, plaukus, pripildo jūsų aurą. Kvėpuokite eteriniu aliejumi, susiliekite su juo, įeikite į rezonansą su jo vibracija, pajuskite jį kiekvienoje savo kūno ląstelėje ir energetiniame lauke.
  3. Kai jau vibruosite nuo jus pripildžiusios eterinio aliejaus, augalo esencijos energijos galite patraukti nosinaitę, ar puodelį su šiltu vandeniu ir aliejumi, užpūsti aromatinės lempos žvakę ir tiesiog atsipalaiduokite, leiskite sau nurimti, įvertinkite kokie jumyse įvyko pokyčiai fiziniu, emociniu ir dvasiniu lygmeniu. Būtų puiku tai užsirašyti jei eksperimentuosite su įvairiais aliejais.
  4. Jei reikia/norite procesą galite pakartoti su sekančiu aliejumi, nors aš rekomenduočiau iš pradžių medituoti su pavieniais aliejais, o vėliau jei norėsite su tikslingai pagal receptą padarytais ar jau gamintojų paruoštais mišiniais, o ne su keliais aliejais iš eilės.

O po visko pasidalinkite įspūdžiais komentaruose 🙂


Man asmeniškai didžiausias atradimas šiuo metu yra Frankinsence aliejus, įsigijau puikios kokybės ir jis toks subtilus, atrodo tai ne fizinė, o dvasinė substancija, net sunku nusakyti jo aromatą. Jis vienu metu ir kelia mano energetinę vibraciją ir įžemina, neleidžia nuplaukti ir atitrūkti nuo žemiškos realybės į ką deja turiu polinkį.

Pirmieji gaukite visas naujienas

Išskirtiniai pasiūlymai ir nuolaidos, nauji straipsniai, webinarai ir renginiai visoje Lietuvoje. Registruodamiesi sutinkate gauti Linos Balsės naujienlaiškį.

Pasidalinti mintimis

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.